Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Deze vacature is vervallen
Informatie over de vervallen vacature

Wil jij aan de slag in een gloednieuw verpleeghuis? Dan is deze nieuwe zorglocatie in Utrecht wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou!

Introductie

De eerste bewoners hebben reeds hun intrek genomen. Zij kunnen er met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag terecht. Het complex bestaat uit 68 appartementen verdeeld over 7 etages, met op iedere etage een eigen huiskamer en op de begane grond een buitenterras.

Over de functie

Als Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV’er) geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen op een PG-afdeling. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je werkt in een team dat met elkaar op weg is naar een professionele sturing en zelfstandigheid.

Wij zijn op zoek naar pioniers die het een uitdaging vinden om een bijdrage te leveren aan het opzetten van een nieuwe zorglocatie. Dit betekent dat je van nature nieuwsgierig bent en dat je graag wil meedenken in de ontwikkeling van deze nieuwe zorglocatie. Kortom, je komt niet in een gespreid bedje terecht.

Wat bieden wij jou

Een boeiende en zeer uitdagende functie in een nieuw verpleeghuis waarin je een spilfunctie vervult door de unieke zorgbehoeften van de bewoners.

Deze organisatie heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 40. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat vragen wij van jou

  • Je beschikt over het diploma EVV;
  • Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel ingesteld en staat ervoor open om alle diensten (dag, avond en nacht te werken waarbij werkuren bespreekbaar zijn);
  • Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
  • Je bent in staat om het team te ondersteunen en te begeleiden bij het verlenen van complexe zorg;
  • Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
  • Je bent in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te stimuleren bij veranderingen;
  • Ervaring met complexe zorg en gedragsproblematiek is een pré;
  • Ervaring binnen een kleinschalige woonzorgzetting is een pré.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Reageren kan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar manon.bakker@trend.nl t.a.v. Manon Bakker. Voor vragen of meer informatie kan je uiteraard bellen naar 030-2311913.

Dé vacature niet gevonden?

Ontvang de nieuwste vacatures per mail of stuur een open sollicitatie

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid